Συνάντηση Στοϊμενίδη με Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης με πλούσια εργασιακή ατζέντα

O πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ και Εθνικός Αντιπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ) Ανδρέας Στοϊμενίδης, συναντήθηκε με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα θέματα ΥΑΕ που βρίσκονται στην επικαιρότητα με αρνητικό πρόσημο το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Φουντούκης και οι άλλοι αντιπρόσωποι των εργαζομένων περιέγραψαν μια επικίνδυνη εικόνα εγκατάλειψης, δίχως Μέσα Ατομικής Προστασίας, Εκπαίδευση, τακτικούς επιδημιολογικούς προελέγχους και πολλά ερωτήματα σε σχέση με τη συντήρηση και πιστοποίηση των οχημάτων αποκομιδής, τρακτόρων, ανυψωτικών κλπ.

«Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αναλάβουμε κοινές πρωτοβουλίες για την επίλυση αυτών των ζωτικών ζητημάτων σε μια συνεργασία που δεσμευτήκαμε να έχει διάρκεια, ουσία και αποτέλεσμα. Η οργάνωση του Συλλόγου και η συσπείρωση των χιλιάδων εργαζομένων μελών του σε αυτόν αποτελεί ελπιδοφόρο στοιχείο στους δύσκολους καιρούς μας.

Η ΟΣΕΤΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να εκτίθεται σε επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες και να θέτει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα και την υγεία του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα