Συμβασιοποιήθηκαν έργα αξίας 3,1 εκ ευρώ στη Λακωνία

Στα 3,1 εκ ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων στην Λακωνία, των οποίων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε συμφωνητικά με τους αναδόχους, τη Τρίτη 25 Απριλίου, στην Σπάρτη, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Τα έργα αυτά, τις συμβάσεις για την υλοποίηση των οποίων ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και Υποδομών Νίκωνα Τζινιέρη – καθώς και του δημάρχου Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη -, είναι, α) η ανέγερση κτηρίου γυμναστηρίου στο συγκρότημα Γυμνασίου, ΓΕΛ και 1ου ΕΠΑΛ Νεάπολης Βοιών, προϋπολογισμός 1.700.000 ευρώ, β) η συντήρηση της επαρχιακής οδού 31 Μολάοι – Ρηχέα – Κυπαρίσσι, προϋπολογισμός 400.000 ευρώ, γ) η αποκατάσταση τεχνικών έργων, καθαρισμοί κοιτών και πρανών υδατορεμάτων για αντιπλημμυρική προστασία στις περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης που επλήγησαν από την πυρκαγιά του 2021, προϋπολογισμός 500.000 ευρώ και δ) η σήμανση, ασφάλιση και λοιπές εργασίες στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας, προϋπολογισμός 500.000 ευρώ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα