Σύμβαση για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας

Υπεγράφη η σύμβαση για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή.

Η υλοποίηση αυτού του έργου αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση της ασφάλειας στις μετακινήσεις και την παροχή φωτισμού στην περιοχή. Ο κόμβος της Αρχαίας Νεμέας αποτελεί έναν σημαντικό σημείο πρόσβασης τόσο στον αρχαιολογικό χώρο όσο και στην ίδια την Αρχαία Νεμέα, και η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού θα συμβάλει σημαντικά στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να επενδύει σε έργα υποδομής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και αναδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα εξασφαλιστεί η απαραίτητη φωτεινότητα και ορατότητα, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα