Σύμβαση για την αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στον Δήμο Ναυπλιέων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, τη σύμβαση για την αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στον Δήμο Ναυπλιέων και συγκεκριμένα σε τμήμα του δρόμου Αγία Ελεούσα – Λευκάκια.

Σκοπός του έργου, το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει με τη ΔΕΥΑ Ναυπλιέων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης είναι η αντικατάσταση τμήματος αγωγού συνολικού μήκους 2.100 μ επί της επαρχιακής οδού Νο 5 Ναυπλίου – Τολού και συγκεκριμένα από τον κόμβο Αγίας Ελεούσας μέχρι τα Λευκάκια, στο ύψος της υδατοδεξαμενής.

Ο προϋπολογισμός του εν λόγω έργου -στην υπογραφή σύμβασης του οποίου παρόντες ήταν επίσης και οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης- ανέρχεται σε 560.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 400.000 διατίθενται από την Περιφέρεια και τα 160.000 από πόρους της ΔΕΥΑΝ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα