Σύμβαση για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Δήμου Πλατανιά

Υπογράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση, από το Δήμαρχο Πλατανιά κο Ιωάννη Μαλανδράκη και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, «ΠΡΑΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών κύριων Δημοτικών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών και τεχνικών τους έργων της Δ.E. Βουκολιών, Δήμου Πλατανιά», προϋπολογισμού μελέτης 3.664.182,65€ με ΦΠΑ.

Στο πλαίσιο του έργου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση του Δημοτικού οδικού δικτύου, που επλήγη από έντονα κατολισθητικά φαινόμενα τα οποία χαρακτηρίζονται από το δυναμικό τους χαρακτήρα και αφορούν:

α) την αντικατάσταση κατεστραμμένων τεχνικών διασταύρωσης

β) την ανακατασκευή του οδοστρώματος σε επιλεγμένα σημεία στο δημοτικό και αγροτικό οδικό δίκτυο , τα οποία καταστράφηκαν από τις συνεχόμενες κακοκαιρίες

γ) μέτρα αντιστήριξης – αποστράγγισης και αντιδιαβρωτικής προστασίας των πρανών

Το έργο χρηματοδοτείται, από το «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΤΑ 2021-2025» και είναι εγγεγραμμένο στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2024 του Δήμου Πλατανιά.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα