Συμβάσεις για δύο μεγάλα έργα στον Δήμο Αχαρνών

Δύο συμβάσεις για την υλοποίηση δύο μεγάλων και σημαντικών έργων του Δήμου Αχαρνών, τα οποία χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», υπέγραψε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός με τη Γενική Διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Δ. Ασημάκη.

Πρόκειται για έργα που εντάσσονται στους άξονες 4 και 6 συνολικού προϋπολογισμού 7 και 12 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, τα οποία αφορούν την ανακύκλωση και την αστική αναζωογόνηση. Συγκεκριμένα πρόκειται για νέες γωνιές ανακύκλωσης, αλλά και τη χρηματοδότηση του πάρκου Λαθέας και τις αναπλάσεις Δημοκρατίας και Φιλαδελφείας, που σηματοδοτούν την εξέλιξη των Αχαρνών σε έναν δήμο σύγχρονο, διαρκώς αναπτυσσόμενο και κυρίως φιλικό για κάθε δημότη.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ανέφερε: «Η δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια σε επίπεδο προετοιμασίας και διεκδίκησης χρηματοδοτούμενων έργων αποδίδει καρπούς. Επενδύσεις με κύριο χαρακτηριστικό τους την ουσία και όχι τις εντυπώσεις. Επενδύσεις που όλες μαζί συνθέτουν το όραμά μας για την πόλη που ονειρευόμαστε να δώσουμε στα παιδιά μας.».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα