Συμβάσεις έργων στην Κορινθία αξίας 677.080 ευρώ

Προγραμματικές συμβάσεις έργων στην Κορινθία, συνολικού προϋπολογισμού 677.080 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας – παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσου Γκιολή και Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργου Οικονόμου, καθώς και της εντεταλμένης για θέματα Πολιτισμού συμβούλου Αθηνάς Κόρκα – υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις α) για την αναβάθμιση εγκαταστάσεων και υποδομών στο Σκοπευτήριο Κορίνθου με προϋπολογισμό 107.880 ευρώ, β) για την ανακαίνιση και ανακατασκευή των μαγειρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου με προϋπολογισμό 532.000 ευρώ και γ) για την προμελέτη ηλεκτροφωτισμού στο κάστρο του Ακροκόρινθου με προϋπολογισμό 37.200 ευρώ.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε και συμπληρωματική σύμβαση 72.820,85 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου στην πυρόπληκτη περιοχή του Σχίνου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα