Συμβάσεις έργων προϋπολογισμού 888.701,95 ευρώ στη Λακωνία

Συμβάσεις έργων στη Λακωνία και προγραμματικές συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 888.701,95 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης, παρουσία και των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη, γνωστοποίησε και την ένταξη του Δήμου Σπάρτης στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027. Στο ίδιο πρόγραμμα εντάσσονται επίσης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφ’ ενός οι Δήμοι Κορίνθου και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και αφ’ ετέρου ο Δήμος Τρίπολης.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, στη λακωνική πρωτεύουσα, υπέγραψε ειδικότερα τρεις συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 454.000 ευρώ,  α) τη συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας του Δήμου Ελαφονήσου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, β) τη συντήρηση και αποκατάσταση του ναού της Παναγίας Κρίσσας στο Φοινίκι προϋπολογισμού 180.000 ευρώ και γ) τον χρωματισμό της μεταλλικής γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, στην Σπάρτη, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Ακόμα, ο Π. Νίκας υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 434.701,95 ευρώ, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και α) του Δήμου Μονεμβασίας για το προϋπολογισμού 237.145,40 ευρώ έργο διαμόρφωσης της εισόδου του Γυμνασίου – Λυκείου Μολάων με σκοπό την δημιουργία πρόσβασης αμεα και β) του Δήμου Ελαφονήσου για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού στους εκτός οικισμού κύριους οδικούς άξονες του νησιού προς τις παραλίες Σίμου και Παναγίας, έργο με προϋπολογισμό 197.556,55 ευρώ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα