ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

Η Wilo εγκαινιάζει έναν νέο ψηφιακό οδηγό αντικατάστασης 

Ένα Online εργαλείο που κάνει τη σύγκριση και την εύρεση της σωστής αντλίας ευκολότερη από ποτέ.

 Ντόρτμουντ. Περισσότερες πληροφορίες, εναρμονισμένα δεδομένα, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη: Η Wilo ανανεώνει τον οδηγό ψηφιακής αντικατάστασης για να βοηθήσει όλους όσους ενδιαφέρονται να βρουν προτάσεις για αντλίες αντικατάστασης για υπάρχουσες παλιές αντλίες. Το επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο διαδικτυακό εργαλείο διαθέτει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων των ανταγωνιστών), πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές, εικόνες και γραφήματα, καθώς και ολοκληρωμένες πληροφορίες ακόμη και για πολύ παλιές αντλίες. Με αυτόν τον τρόπο ο οδηγός αντικατάστασης κάνει την εύρεση της σωστής αντλίας ευκολότερη από ποτέ.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον νέο ψηφιακό οδηγό αντικατάστασης είτε μέσω του αντίστοιχου τοπικού ιστότοπου της Wilo, είτε μέσω της εφαρμογής Wilo-Assistant για κινητά iOS ή Android. Αφού επιλεγεί η υπάρχουσα αντλία που πρέπει να αντικατασταθεί, το επανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον εργασίας καθοδηγεί τον χρήστη μέσω όλων των σχετικών πληροφοριών, όπως κωδικούς προϊόντων, απόσταση στομίων ή στοιχεία του κινητήρα. Η παρουσίαση σε ευδιάκριτες στήλες, οι εικόνες των προϊόντων και τα πρόσθετα γραφήματα καθιστούν τη σύγκριση των αντλιών και την εύρεση μιας νέας λύσης ευκολότερη από ποτέ. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν online συνδέσμους στον ηλεκτρονικό κατάλογο, δημιουργία αρχείων pdf και προτάσεις για παρελκόμενα εξαρτήματα.

Σχετικά με τη Wilo : Η WILO SE είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές αντλιών και συστημάτων αντλιών για υπηρεσίες κτιρίων, διαχείριση νερού και βιομηχανία. Την τελευταία δεκαετία μεταμορφωθήκαμε από έναν κατασκευαστή εξαρτημάτων σε έναν κατασκευαστή συστημάτων και ως ηγέτης της καινοτομίας και της τεχνολογίας, αποτελούμε ένα διεθνές σημείο αναφοράς για την υψηλή τεχνολογία στον τομέα των αντλιών. Με έξυπνες λύσεις που συνδυάζουν ανθρώπους, προϊόντα και υπηρεσίες, ο Όμιλος Wilo είναι ήδη ο ψηφιακός πρωτοπόρος στον κλάδο. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα  περισσότερους από 8000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας:www.wilo.com.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα