Στο επίκεντρο η πορεία έργων στην Ηλιούπολη

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκο Ταχιάο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Ζαχιώτη για την πορεία των μεγάλων έργων που αφορούν στην Ηλιούπολη.

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση για το μέλλον της πόλης, αναλύθηκε διεξοδικά η πορεία της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης, η επιτάχυνση του έργου, η αναζήτηση σημαντικών λύσεων για την επιτάχυνση των διαδικασιών. 

Κρίσιμη είναι η δυνατότητα διαβούλευσης με το Υπουργείο, προκειμένου να μεταφερθούν από την σημερινή Δημοτική Αρχή οι πραγματικές ανάγκες της πόλης και η εμπειρία από την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της.

Συζητήθηκε επίσης η δημιουργία πεζογεφυρών και η δρομολόγησή τους με τις κατάλληλες μελέτες.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος ευχαρίστησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ιδιαιτέρως τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την πρόθεση του να στηρίξει τη δρομολόγηση των σημαντικών έργων στην πόλη.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα