Στο επίκεντρο η επανεκκίνηση κατασκευής του Φράγματος Νεστορίου

Η επανεκκίνηση κατασκευής του Φράγματος Νεστορίου συζητήθηκε στην συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα στην οποία συμμετείχαν η Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς (Ν.Δ.) Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου.

Στην συζήτηση αποφασίστηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών με πρώτη εξέλιξη την εκκαθάριση της εργολαβίας εντός του επόμενου διμήνου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα διερευνηθεί η δυνατότητα και η πιθανότητα υποκατάστασης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Επίσης σε ανάλογη συνάντηση, εντός δύο μηνών, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα, ήτοι ο τρόπος ένταξης στο πρόγραμμα της νέας ΚΑΠ καθώς και η διαδικασία χειρισμού του συνόλου του έργου, συμπεριλαμβανομένου του αρδευτικού, του αγωγού μεταφοράς νερού για τον εμπλουτισμό της Λίμνης Καστοριάς κλπ.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα