Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στον Δήμο Κοζάνης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα κατασκευής δύο νέων νηπιαγωγείων στην Π.Ε. Κοζάνης, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με κονδύλια που εξασφάλισε μέσω του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Δήμο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, στο 10ο νηπιαγωγείο Κοζάνης, προϋπολογισμού 1.215.628,54 €, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες περίπου 75 νηπίων και στο 15ο νηπιαγωγείο Κοζάνης προϋπολογισμού 1.465.345,54 €, δυναμικότητας 50 νηπίων.

Τα υπό κατασκευή νέα νηπιαγωγεία επισκέφθηκε στις 20 Απριλίου 2023, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης και η αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης, Κατερίνα Δαδαμόγια, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κοζάνης. Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εν λόγω έργων δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξή τους καθώς η ολοκλήρωσή τους αναμένεται μέσα στο 2023.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα υπό ανέγερση νηπιαγωγεία ο κ. Κασαπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης, που περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες και τον προγραμματισμό για την ανέγερση νέων σύγχρονων  σχολείων καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων  σχολικών μονάδων».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα