ΣΕΓΜ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στις 08/01/2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της 14ης Δεκεμβρίου 2023. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., το οποίο έχει διετή θητεία, έχει ως εξής:

Καλλιδρομίτου Δέσποινα Πρόεδρος ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε.
Λαδόπουλος Ιωάννης Α` Αντιπρόεδρος ΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-Α.Ε
Δαμιανίδης Σταύρος Β` Αντιπρόεδρος LDK CONSULTANTS Α.Ε.
Ντούλης Γεώργιος Γενικός Γραμματέας ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Τ.Ε.Ε.
Δεληγιαννίδης Θεόδωρος Αν. Γενικός Γραμματέας DELCO Ε.Π.Ε.
Ξανθοπούλου Ιωάννα Επιμελήτρια Οικονομικών ΥΔΡΟΔΟΜΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Διγώνης Ελευθέριος Μέλος ΜΕΑΣ Α.Ε.
Πεϊτση Αλεξάνδρα Μέλος ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Νικήτας Αλέξανδρος Μέλος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Τσαβδάρογλου Αρκάδιος-Αλέξανδρος Α ‘Αναπληρωματικό Μέλος ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.
Παππάς Ευάγγελος Β’ Αναπληρωματικό Μέλος ΟΙΚΟΜ Ε.Π.Ε.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΜ κα Δέσποινα Καλλιδρομίτου, στο πλαίσιο της ανανέωσης της θητείας της και της ανάληψης των νέων της καθηκόντων δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να επανεκλεγώ σε αυτόν το ρόλο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΜ. Βλέπω σε αυτόν, όχι μόνο το καθήκον να εκπροσωπήσω τον ΣΕΓΜ, αλλά και να προωθήσω μία σύγχρονη ατζέντα σε μία περίοδο έντονων αλλαγών, τόσο κοινωνικοικονομικών και τεχνολογικών, όσο και περιβαλλοντικών. Ο ΣΕΓΜ έχει έναν σημαντικό ρόλο στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και την υλοποίηση των δημοσίων και των ιδιωτικών επενδύσεων της χώρας, καθώς εκπροσωπεί το μελετητικό δυναμικό που είναι υπεύθυνο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των μεγάλων έργων υποδομής.

Ο ΣΕΓΜ θέτει πολύ υψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων με τους διάφορους φορείς σημαντικά θέματα, όπως η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελετητικών επιχειρήσεων, ο υγιής ανταγωνισμός με επιχειρήσεις του εσωτερικού και εξωτερικού, ο εκσυγχρονισμός και η ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών, ο σχεδιασμός και η προσαρμογή των έργων υποδομής στην κλιματική αλλαγή και τέλος  η ενίσχυση του μελετητικού δυναμικού μέσω συνεργειών συγχωνεύσεων και συνεργασιών. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα διοίκηση του Συνδέσμου θα συνεργασθεί με όλους τους εταίρους, την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους επιχειρηματικούς, επαγγελματικούς φορείς και επιμελητήρια, για τον σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων, μεταρρυθμιστικών, διαρθρωτικών αλλαγών και μέτρων, με στόχο την ενίσχυση της υγιούς, ανταγωνιστικής και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των μελών μας».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα