Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή του 10ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου

Σε τροχιά υλοποίησης πλέον το νέο 10ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, μετά από επίμονες προσπάθειες της δημοτικής Αρχής του Ανδρέα Παχατουρίδη, το οποίο αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας, στην περιοχή της Χωράφας (Αγ. Ιεροθέου, Κηπούπολης και Χρυσούπολης).

Στην κρατική κατασκευαστική εταιρία “Κτιριακές Υποδομές ΑΕ”, παρουσία του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκου και του αντιδημάρχου Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Αναστάσιου Θεοδωράκου, υπεγράφη η εκπόνηση της μελέτης για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής (ΕΠ Αττική 2014 -2020),

Από την πλευρά του κρατικού κατασκευαστικού φορέα, ήταν παρόντες ο πρόεδρος Δ.Σ. Τίμος Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

Για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, το αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση του συνόλου των μελετών (αρχιτεκτονικών, στατικών, ηλεκτρομηχανολογικών κλπ.) με τις απαιτούμενες εγκρίσεις τους, προκειμένου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του 10ου ΓΕΛ Περιστερίου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα