Σε τροχιά υλοποίησης δύο νέα έργα στη Κοζάνη

Προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια και του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργου Μαργαρίτη,  την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023,  στο κτίριο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ.

Η πρώτη προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη αφορά στο έργο «Συντήρηση και επισκευή του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα Κοζάνης».

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 105.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) αφορά στην κατασκευή και ανακατασκευή διαδρόμων και του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα της πόλης της Κοζάνης.

Η δεύτερη προγραμματική σύμβαση αφορά στο έργο «Αναβάθμιση υφιστάμενων γεωτρήσεων Δήμου Κοζάνης». Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 87.862,13 ευρώ (με Φ.Π.Α.) στοχεύει στην καλύτερη δυνατή διαχείριση των γεωτρήσεων και απώτερος σκοπός η βέλτιστη διαχείριση και εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων του Δήμου Κοζάνης.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε πως: «Η αγαστή συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητά μας».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα