Σε φάση υλοποίησης το αρδευτικό έργο στην Κανδήλα Αρκαδίας

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο για την Αρκαδία μετά την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην Τρίπολη του συμφωνητικού για το αρδευτικό έργο στην Κανδήλα.

Συγκεκριμένα, το ύψους 953.795,52 ευρώ συμφωνητικό, που υπεγράφη με τον ανάδοχο, αφορά στην εκτέλεση εργασιών βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του αρδευτικού συστήματος του ΤΟΕΒ Ελους Κανδήλας, έργου με πρoϋπολογισμό 1.241.195,40 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΠΑΑ 2014 – 2020 (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης).

“Το αρδευτικό αυτό έργο θα αναζωογονήσει το εγκαταλειμμένο σε μεγάλο βαθμό οροπέδιο και την ευρύτερη περιοχή γύρω από την ιστορική κωμόπολη του Λεβιδίου, όπου ήδη πάντως υπάρχουν καλλιέργειες με αρωματικά φυτά και η προοπτική είναι εξαιρετική” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται προμήθεια, εγκατάσταση, δοκιμές και θέση σε λειτουργία ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που είτε δεν υπάρχει και εγκαθίσταται γιατί κρίνεται απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία των δικτύων, είτε αντικαθιστά υφιστάμενο εξοπλισμό, λόγω σημαντικών δυσλειτουργιών του.

Σύμφωνα με το συμφωνητικό, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να κατασκευάσει και να αποπερατώσει το έργο μέσα σε προθεσμία 12 μηνών από σήμερα.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα