Σε εξέλιξη η κατασκευή του Βιοκλιματικού γυμναστηρίου στη Νέα Σμύρνη – Εικόνες από ψηλά (βίντεο)

Πανοραμικές εικόνες μέσω της ομάδας perigon_perspective μας δείχνουν πως προχωρούν οι εργασίες για τη  κατασκευή του Βιοκλιματικού γυμναστηρίου στη Νέα Σμύρνη, έργο που χρηματοδοτείται με πόρους της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 21.800.000 ευρώ.

‘Εργο Αθλητικού Κέντρου Νέας Σμύρνης 4K | Ιανουάριος 2024 #drone #construction #field (youtube.com)

Το νέο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο κατασκευάζεται επί των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, στη θέση του παλιού κλειστού γυμναστηρίου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο πολλαπλών χρήσεων με χωρητικότητα 3.514 θέσεων, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και με αυτόνομη – κατά το δυνατόν – ενεργειακή κάλυψη των αναγκών του.

Θα διαθέτει επίσης όλες όσες κρίνονται απαραίτητες θέσεις εγκατάστασης εναλλακτικών συστημάτων ηλεκτρικού ρεύματος, θέρμανσης και ψύξης. Ο συνδυασμός της ενεργειακής κάλυψης με τη βιοκλιματική αντιμετώπιση των συστημάτων δόμησης θα προβάλλει την αποδοτικότητα των λειτουργιών του κτιρίου όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα