Στον δρόμο υλοποίησης η κατασκευή νηπιαγωγείου στη Πετρούπολη

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στα γραφεία της ΚτΥπ Α.Ε., όπου και υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη ωρίμανσης του 9ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης, η οποία θα εκπονηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 145.000€.

Παρόντες κατά την τελετή υπογραφής ήταν επίσης από τον Δήμο Πετρούπολης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, από την ΚτΥπ Α.Ε ο Διευθύνων Συμβούλος Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θοδωρής Κυριαζόπουλος, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δημήτρης Δρόσης.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τα στελέχη της ΚτΥπ Α.Ε. και της Διαχειριστικής Αρχής για την εποικοδομητική συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα που σχετίζονται με τις ελλείψεις των σχολικών υποδομών στην πόλη μας, κατά τη δήλωσή του τόνισε: «Σήμερα είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε εδώ, στην έδρα των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., για την υπογραφή της ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης για την ανέγερση του 9ου Βιοκλιματικού Νηπιαγωγείου Πετρούπολης. Η Πετρούπολη είναι μια μεγάλη πόλη με πολλά νέα ζευγάρια και κατ’ επέκταση με πολλά παιδιά και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μας κατασκευάζονται 3 νέα νηπιαγωγεία είναι ένα πολύ ευοίωνο σημάδι που μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια, ενώ αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα, θέληση και ισχυρή πολιτική βούληση, τα αποτελέσματα είναι πάντα εξαιρετικά».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα