Ρεύμα: Μειωμένες τιμές για τον μήνα Δεκέμβριο

Ανακοινώθηκαν από τους παρόχους οι τιμές του ρεύματος για τον μήνα Δεκέμβριο και όπως αναμενόταν οι χρεώσεις για τον επόμενο μήνα είναι ελαφρά μειωμένες σε σχέση με το Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε χρέωση στα 38 λεπτά/KWh για καταναλώσεις μέχρι 500 κιλοβατώρες και 39,2 λεπτά/KWh για καταναλώσεις άνω των 500 κιλοβατωρών. Τον Νοέμβριο, οι τιμές ήταν 39,7 και 40,9 λεπτά/KWh αντίστοιχα.

Η Protergia ανακοίνωσε χρέωση στα 36,8 λεπτά/KWh από 39,5 λεπτά/KWh το Νοέμβριο.

Ο Ήρωνας για τον Δεκέμβριο στο πρόγραμμα Generous Home ανακοίνωσε τελική τιμή με έκπτωση συνέπειας 20% 30,4 λεπτά/KWh, ενώ χωρίς την έκπτωση συνέπειας η χρέωση είναι 38 λεπτά/KWh.

Η Elpedison για το πρόγραμμα Electricity Home Dey ανακοίνωσε χρέωση 35 λεπτά/KWh από 38 λεπτά/KWh το Νοέμβριο. Για το πρόγραμμα Elpedison Συνέπεια Day με πάγιο 5 ευρώ η χρέωση διαμορφώνεται στα 32,27 λεπτά/KWh.

Η NRG ανακοίνωσε τιμή στα 36,8 λεπτά/KWh και στο πρόγραμμα Prime τιμή 31,9 λεπτά/KWh.

Η Φυσικό Αέριο ανακοίνωσε αρχική τιμή στα 31,8 λεπτά/KWh αλλά με την έκπτωση συνέπειας κατεβαίνει στα 29,8 λεπτά/KWh.

Η Volton  ανακοίνωσε τιμή στα 36,67 λεπτά/KWh ενώ η ΕΛΙΝ ανακοίνωσε τιμή στα 28,5 λεπτά/KWh από 39,5 λεπτά/KWh τον Νοέμβριο για το πρόγραμμα Power On Home Comfort.

Με βάση τις τιμές που ανακοινώθηκαν από τους παρόχους η κυβερνητική επιδότηση στα τιμολόγια του ρεύματος αναμένεται να είναι μικρότερη από τα 23,8 λεπτά/KWh που δόθηκαν τον Νοέμβριο.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα