Προστασία Περιβάλλοντος και Κυκλική Οικονομία

H Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων δημοσιότητας του Έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον τομέα του περιβάλλοντος (MIS 5003077)» διοργανώνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στις 18.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, επί της οδού Ιεζεκιήλ 44, Θεματικό Εργαστήριο με θέμα: “Προστασία Περιβάλλοντος και Κυκλική Οικονομία“.

Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

 • Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ
 • Στέφανος Τσιάκας, Υπεύθυνος Έργου ΟΣΕΤΕΕ
 • Γιάννης Αρσενίου, Υπεύθυνος Κατάρτισης ΚΕΚ ΔΙΑΣ

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ:

 • Κώστας Τριανταφύλλου, Διπλ. Χημικός Μηχανικός, Μελετητής «Τήρηση περιβαλλοντικών όρων έργου»
 • Βασίλειος Φιλίππου, Υπ. Δρ. Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος, ΔΣ Ενεργειακής Κοινότητας Καρδίτσας
   
  «Ενεργειακή αξιοποίηση υπολειμματικής βιομάζας στα πλαίσια της βιοοικονομίας και της κυκλικής οικονομίας».
 • Αδάμος Παπαδημητρίου, Χημικός Μηχανικός, Υπεύθυνος τομέα αδειδοτήσεων, πιστοποιήσεων και υποστήριξης λειτουργίας επιχειρήσεων της K.M.P. Engineers«Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ) – ISO 14001: Βασικές αρχές σχεδιασμού ενός ΣΠΔ – ενίσχυση περιβάλλοντος θέσης οργανισμού».

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ:

 • Γιώργος Καπράνας, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Πρόεδρος Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας
 • Θάνος Μπίτης, Πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Καρδίτσας

Δηλώσεις συμμετοχής: 024@osetee.gr και 2108838203, μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με την αυστηρή τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον περιορισμό της διασποράς του covid 19.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω live streaming στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο facebook.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα