Προσεχώς κατασκευή του νέου 7ου Γυμνάσιου Γλυφάδας

Η κατασκευή του νέου 7ου Γυμνάσιου Γλυφάδας, «ένα κτίριο διεθνών προδιαγραφών και μοναδικής αρχιτεκτονικής, ψηλά στην Τερψιθέα» όπως υπογραμμίζει ο Γιώργος Παπανικολάου, ξεκινά στη πόλη.

Σύμφωνα με το μήνυμα που κοινοποίησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου « Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και του Αναπληρωτή Υπουργού Θεόδωρου Λιβάνιου εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και ξεκινάμε άμεσα το έργο για το νέο 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, ένα κτίριο διεθνών προδιαγραφών και μοναδικής αρχιτεκτονικής, ψηλά στην Τερψιθέα.

Ένα έργο πολύ δύσκολο στη σύλληψη, το σχεδιασμό και την εκτέλεσή του και το οποίο απαντά σε ένα άλυτο πρόβλημα δεκαετιών. Ένα σύγχρονο, οικολογικό σχολείο. Οι μακέτες που βλέπετε σε δύο χρόνια από τώρα θα είναι πραγματικότητα:

Ένα ολοκαίνουργιο, πρότυπο σχολικό κτίριο, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια πληροφορικής, βιβλιοθήκη, γήπεδα μπάσκετ και τένις και άλλες πολλές ανέσεις, που δημιουργούν ένα ιδανικό σχολικό περιβάλλον για μάθηση, γνώση και εξέλιξη. Αυτό ακριβώς δηλαδή που δικαιούνται τα παιδιά μας και αυτό που έχουμε την υποχρέωση να τους παρέχουμε.

Η κατασκευή θα κοστίσει 3.500.0000 ευρώ, θα γίνει σε έκταση οκτώ στρεμμάτων, σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και στη βάση τεχνικών μελετών με πολύ αυστηρές προδιαγραφές.

Πιστέψτε μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σε αυτό το έργο και θα φροντίσουμε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προσδοκίες μαθητών, καθηγητών και γονιών.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό κ. Λιβάνιο για τη συμπαράσταση στο αίτημά μας από την πρώτη κιόλας στιγμή και τη σπουδή που δείχνει να στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση στο ζήτημα της ανέγερσης νέων και σύγχρονων σχολικών μονάδων.

Για όσους γνωρίζουν που στεγάζεται τις τελευταίες δεκαετίες το 7ο Γυμνάσιο, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό για την σχολική και εκπαιδευτική μας κοινότητα».

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα