Προσεχώς έργο κατασκευής του ΚΑΠΗ Κάτω Πεύκης

Τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου κατασκευής του νέου Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) στην Κάτω Πεύκη υπέγραψε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Ο προϋπολογισμός του έργου, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής ανέρχεται στο ποσό των 782.000.00 ευρώ και περιλαμβάνει την εκτέλεση όλων των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για τη κατασκευή του ΚΑΠΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο, στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο κτίριο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Κάτω Πεύκη, παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Εργασίας για αυτό το σκοπό. Το κτίριο είναι συνολικού εμβαδού 400 τετραγωνικών μέτρων και αναμένεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της Τρίτης Ηλικίας της περιοχής.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η ανέγερση του ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη που αποτελεί δέσμευσή μας και πάγιο αίτημα των πολιτών εδώ και δεκαετίες ξεκινά. Είναι ένα μεγάλο έργο για την Τρίτη Ηλικία και γενικότερα για τον Δήμο μας. Μετά  την παραχώρηση του οικοπέδου από τον τότε Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, τον οποίον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, η διαδικασία προχώρησε από εμάς και την Περιφέρεια Αττικής, που χρηματοδοτεί την κατασκευή. Η  συνεργασία με τον Γιώργο Πατούλη, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε,  και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι εξαιρετική. Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό προχωράμε στην ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου, που απαιτούσε συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου για να υλοποιηθεί. Προχωράμε με έργα μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μας!».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα