Προμήθεια Γεωραντάρ LeicaDS2000-4 στην Τ.Ε.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.

Η METRICA AE με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πώληση του Γεωραντάρ LeicaDS2000-4 στην Τ.Ε.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. (www.tessa.gr), μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κατασκευαστικό κλάδο.

Πρόκειται για ένα αξιόπιστο σύστημα εντοπισμού υπόγειων υποδομών και εγκαταστάσεων (καλώδια, αγωγοί, σωληνώσεις) απαραίτητο για έργα:

  • οδοποιίας,
  • οικοδομικά,
  • υδραυλικά καθώς και για κάθε εργασία που απαιτεί εκσκαφή.

Η METRICA AE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Leica Geosystems AG στην Ελλάδα, προσφέροντας μεταξύ άλλων και τη σειρά Συστημάτων Ανίχνευσης Υπόγειων Δικτύων του οίκου. Οι λύσεις ανίχνευσης / χαρτογράφησης υπόγειων δικτύων που προσφέρουμε αλλάζουν τον τρόπο εργασίας μέσω αποδοτικών ροών εργασίας από το πεδίο στο γραφείο και αντίστροφα προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Δείτε τις εδώ https://www.metrica.gr/products/surveying-equipment/systimata-anixnefsis

Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και περισσότερες πληροφορίες. Τηλ. επικοινωνίας 210 2815440, www.metrica.gr

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα