Προγραμματική σύμβαση για σχολικά έργα στην Π.Ε. Βοιωτίας

Προγραμματική σύμβαση συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και οι Δήμαρχοι Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Αραπίτσας, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης, Ορχομενού Γιώργος Τζαβάρας και Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας.

Σκοπός της προγραμματικής σύμβασης είναι ο καθορισμός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Π.Ε. Βοιωτίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ».

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των υποδομών στις ακόλουθες σχολικές μονάδες της Π.Ε. Βοιωτίας:

– 8ο Δημοτικό Σχολείο και 1ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς του Δήμου Λεβαδέων.
– Ειδικό Σχολείο στο Κοντίτο Θήβας και 2ο δημοτικό σχολείο Βαγίων του Δήμου Θηβαίων.
– Δημοτικό Σχολείο Θεσπιών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.
– Γυμνάσιο Αράχωβας του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.
– Δημοτικό Σχολείο Παύλου του Δήμου Ορχομενού.
– Δημοτικό Σχολείο Σκούρτων της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων του Δήμου Τανάγρας.

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Συμπράττουμε με τους Δήμους Αλιάρτου – Θεσπιέων, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, Θηβαίων, Λεβαδέων, Ορχομενού και Τανάγρας για να βελτιώσουμε σχολικές υποδομές στη Βοιωτία. Προχωρούμε πλέον τις διαδικασίες ωρίμανσης και δημοπράτησης έργου, που προβλέπει εργασίες συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ στο 8ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, στο Ειδικό Σχολείο στο Κοντίτο Θήβας και το 2ο δημοτικό σχολείο Βαγίων, στο Δημοτικό Σχολείο Θεσπιών, στο Γυμνάσιο Αράχωβας, στο Δημοτικό Σχολείο Παύλου και το Δημοτικό Σχολείο Σκούρτων. Κοινός μας στόχος να βελτιώσουμε τις σχολικές υποδομές προς όφελος των παιδιών μας».

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα