«Πράσινο φως» για το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) της Λυκόβρυσης

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που εγκρίνει την αναθεώρηση του ΓΠΣ
Λυκόβρυσης. 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική και ιστορική στιγμή για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς πλέον ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, αξιοποιώντας το οικόπεδο της ΑΓΕΤ Ηρακλής, ενώ δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν επιπλέον κοινόχρηστοί χώροι πρασίνου.

Είναι η δικαίωση προσπαθειών χρόνων, για την οποία ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Η διαδικασία αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Λυκόβρυσης, ήταν μια υπόθεση με μακρόχρονη διάρκεια, στην εξέλιξη της οποίας συνέβαλαν σημαντικά τόσο οι υπηρεσιακοί παράγοντες, επιστήμονες, όπως επίσης η απελθούσα Δημοτική αρχή, τους οποίους ευχαριστώ! Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αποκτά πλέον έναν ακόμα χώρο, όπου μπορούν να δημιουργηθούν χώροι πρασίνου, αναψυχής και αθλητισμού. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν την ιστορική εξέλιξη!».

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα