ΠΟ. ΕΜΔΥΔΑΣ: Στήριξη κινητοποιήσεων Αυτοαπασχολούμενων για το Φορολογικό Νομοσχέδιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών με θέμα: Στήριξη κινητοποιήσεων Αυτοαπασχολούμενων για το Φορολογικό Νομοσχέδιο.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, στέκεται στο πλάι των διεκδικήσεων του ΤΕΕ και όλων των Φορέων των Ελευθέρων Επαγγελματιών ενάντια στο νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Η επαναφορά της τεκμαρτής φορολόγησης και μάλιστα με υπερβολικά ποσά, θα οδηγήσει στην οριστική εξόντωση των μικρών ελεύθερων επαγγελματιών.

Η απαξίωση και υποτίμηση της επιστημονικής εργασίας μας, πρέπει να σταματήσει! Από κοινού αυτοαπασχολούμενοι, μισθωτοί Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πρέπει να βάλουμε ένα φραγμό στις διαχρονικές αυτές πολιτικές. Υπενθυμίζουμε την πρόσφατη Απόφαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, που διεκδικεί κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, αυξήσεις αποδοχών στο Δημόσιο, επαναφορά των ελάχιστων αμοιβών στους ελεύθερους επαγγελματίες, που καταργήθηκαν το 2011, μείωση των ασφαλιστικών και φορολογικών επιβαρύνσεων.

Καλούμε πανελλαδικά τους συναδέλφους να στηρίξουν τις συγκεντρώσεις της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου. Στην Αθήνα στις 13:00 στο Υπουργείο Οικονομικών».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα