Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 63 θέσεων προσωπικού στο ΤΕΕ

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, εξήντα τριών (63) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Πρόκειται για την προκήρυξη ΑΣΕΠ με κωδικό 2Κ/2023. Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ ξεκίνησε 31 Ιουλίου 2023.

Οι θέσεις και οι κωδικοί τους, όπως και το αντικείμενο ενασχόλησης και οι άλλες σχετικές πληροφορίες παρατίθενται ενημερωτικά κατωτέρω, για ενημερωτικούς και μόνο λόγους. Ισχύ έχει μόνο, για κάθε χρήση, η προκήρυξη του ΑΣΕΠ όπως έχει δημοσιευθεί στο σχετικό ΦΕΚ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠαποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 17 Αυγούστου 2023ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση.

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να απασχοληθούν και να προσφέρουν στο ρόλο και το έργο του ΤΕΕ να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους, αίτηση και δικαιολογητικά, όπως προβλέπεται.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα