ΠΕΣΕΔΕ: Παρούσες οι μικρότερες εργοληπτικές επιχειρήσεις στα έργα αποκατάστασης σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Έβρο

Επιστολή απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων στην Ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΤΥΠ κ. Α. Γιάνναρη και στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, όπου χαιρετίζει την απόφασή υλοποίησης των μικρών και μεγάλων έργων αποκατάστασης των ζημιών, που προκάλεσαν οι θεομηνίες στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας και του Έβρου.

Η ΠΕΣΕΔΕ μέσω της επιστολής υπενθυμίζει ό,τι οι εργοληπτικές επιχειρήσεις, όλων των κατηγοριών και τάξεων, των περιοχών δηλώνουν έτοιμες και ικανές να συνδράμουν στην εθνική αυτή προσπάθεια.

Η επιστολή:

«Η ΠΕΣΕΔΕ παρακολουθεί τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου και χαιρετίζει την απόφασή σας να έχετε ένα ευρύτερο και κυρίως πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση των μικρών και μεγάλων έργων αποκατάστασης των ζημιών, που προκάλεσαν οι θεομηνίες στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας και του Έβρου.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το εγχείρημα είναι τεράστιο και κρίσιμης σημασίας. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο να εξαιρεθεί οποιοδήποτε τμήμα του τεχνικού κόσμου. Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις, όλων των κατηγοριών και τάξεων, των περιοχών δηλώνουν έτοιμες και ικανές να συνδράμουν στην εθνική αυτή προσπάθεια. Εξάλλου, αυτές οι ίδιες οι εργοληπτικές επιχειρήσεις έχουν ήδη συνδράμει με τον εξοπλισμό και το προσωπικό τους στις προσπάθειες πρόληψης αλλά και της πρώτης αντιμετώπισης των καταστροφών, που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές και οι θεομηνίες. Η ΠΕΣΕΔΕ σας κοινοποιεί λίστα εργοληπτικών επιχειρήσεων, που είναι στην άμεση διάθεσή σας».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα