Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου:  1.000.000€ Επιχορήγηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ)

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη,  προκηρύχτηκε η Δράση με τίτλο «Επιχορήγηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου». Η  συνολική δημόσια δαπάνη των δράσεων της παρούσας πρόσκλησης, ανέρχεται σε 1.000.000  και αφορά στην υποστήριξη φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την επιχορήγηση οικονομικής δραστηριότητας και για τη δημιουργία τουλάχιστον μιας (1) θέσης εργασίας.

H δράση στοχεύει:

  • Στη δημιουργία/ενίσχυση παραγωγικών εγχειρημάτων αυτοδιαχείρισης και της συλλογικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας
  • Στη μείωση της ανεργίας κυρίως ευάλωτων και ειδικών ομάδων του πληθυσμού
  • Στην ενίσχυση της απασχόλησης με τη δημιουργία νέων θέσεων

Δικαιούχοι της Δράσης είναι τα νομικά πρόσωπα που υποβάλλουν την πρόταση και τα οποία αποτελούν φορέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.4430/2016.

Στο πλαίσιο της δράσης ενισχύονται επιχειρηματικά σχέδια φορέων ΚΑΛΟ επιχορηγούμενου προϋπολογισμού 50.000€ έως 100.000€. Το χρονικό διάστημα υποβολών προτάσεων ορίζεται από 02/02/2021 και ώρα 13.00 έως και 22/04/2021 και ώρα 15.00.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα