Περιφέρεια Θεσσαλίας: 80 νέα επενδυτικά σχέδια ύψους 65,1 εκατομμυρίων ευρώ

Ογδόντα νέα επενδυτικά σχέδια απ’ όλη τη Θεσσαλία εντάσσονται στο καθεστώς της Επιχειρηματικότητας «Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης των επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 5ης Προκήρυξης, στην Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόκειται για σχέδια συνολικού ποσού επένδυσης 65.138.008,69 ευρώ, με επιχορήγηση συνολικού ποσού 34.013.181,49 ευρώ.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της παραγωγής. Σε μια δύσκολη εποχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε μικρές επιχειρήσεις που  συνεχίζουν να παράγουν, να  δημιουργούν, να καινοτομούν, να  εκσυγχρονίζονται, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να προσφέρουν  στην κοινωνία και στην τοπική οικονομία» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα