Περιφέρεια Θεσσαλίας: 2,5 εκατ. ευρώ για την οδική ασφάλεια στη Σκόπελο

Ξεκινά από  την Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Σκοπέλου. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού ένταξης 2.500.000 ευρώ που περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας στο νησί, σε συνολικό μήκος 20 χλμ. 

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί και υλοποιεί έργα που αλλάζουν την εικόνα στο νησί της Σκοπέλου. Πρόκειται για έργα που δημιουργούν  αναπτυξιακή προοπτική, προστατεύουν το περιβάλλον, αναδεικνύουν την  ιδιαίτερη φυσιογνωμία  και αυξάνουν το τουριστικό ενδιαφέρον» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους υπογράψαμε τη σύμβαση για ένα ακόμη έργο που βελτιώνει το οδικό δίκτυο του νησιού. Ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση κατοίκων και  επισκεπτών, δημιουργούμε θέσεις εργασίας, φέρνουμε χρήμα στην τοπική οικονομία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα