Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Αίτημα αξίας 90 εκ. ευρώ για οδική ασφάλεια

Αίτημα για δράσεις ύψους 90 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και συγκεκριμένα από την πρόσκληση για το πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας», προγραμματίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Tην ανακοίνωση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας, Πάρις Μπίλλιας, σε ανάρτησή του από τη συνάντηση, που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Στη σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μπίλλιας επισημαίνει:

«Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Υποδομών και Δικτύων τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και προσωπικό μου φίλο Θόδωρο Σκυλακάκη. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη συμβολή που θα έχει το Ταμείο Ανάκαμψης στην αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να ανταποκριθεί σε όλες τις προσκλήσεις, προκειμένου να συμβάλλουμε στην ενεργειακή αναβάθμιση και στη βελτίωση των υποδομών της Περιφέρειας. Εξάλλου, έχουμε ήδη υποβάλει αίτημα για τη χρηματοδότηση δράσεων προϋπολογισμού 90 εκ. ευρώ, στην πρόσκληση για το πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας».

Αποτελεί άλλωστε κοινή μας πεποίθηση, ότι το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στην πατρίδα μας, ώστε να γίνει πιο «πράσινη», περισσότερο «έξυπνη» και ανταγωνιστική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα