Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάδοχοι Έργων

 Τον οριστικό ανάδοχο του έργου κατασκευής διπλού κυκλικού κόμβου στη συμβολή της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας με την Περιφερειακή οδό Ιωαννίνων ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Ανάδοχος αναδείχτηκε  η ΓΙΓΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.Ε. με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 2.354.000 ευρώ.

Επίσης αναδείχτηκαν οριστικοί ανάδοχοι και τα έργα:

  • «Άμεση αποκατάσταση – καθαρισμός περιοχής Μύτικα Πρέβεζας και προστασία από πλημμύρες», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Ο.Ε.
  • «Κατασκευή τεχνικών έργων για την διευθέτηση των όμβριων και την αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο έως τα όρια νομού με Γρεβενά», προϋπολογισμού € 99.200, Ανάδοχος ΑΚΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.

Επίσης αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος  (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ) για το έργο  «Αποκατάσταση ζημιών της επαρχιακής οδού στο τμήμα Άνω – Κάτω Ζάλογγο», προϋπολογισμού 80.000 €.   

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα