Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:Υπογραφή σύμβασης για τη μελέτη κατασκευής νέας γέφυρας με την εταιρεία «ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.»

Τη σύμβαση για τη μελέτη κατασκευής νέας γέφυρας στον ποταμό Μύριχο κατά μήκος της επαρχιακής οδού Εράτυρας-Πελεκάνου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Η σύμβαση υπογράφηκε στη Ζ.Ε.Π., παρουσία εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας «ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.» και του προϊσταμένου της Δ.Τ.ΕΠ.Ε. Κοζάνης κ. Κωνσταντίνου Γρίβα.

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 85.105,68€ (συμπ. Φ.Π.Α.) και η προθεσμία περαίωσης της μελέτης είναι 180 ημέρες.

Η νέα γέφυρα θα κατασκευαστεί προς αντικατάσταση της υφιστάμενης, η οποία έχει συμπληρώσει τα 70 έτη από την κατασκευή της και έχει παρουσιάσει προβλήματα λειτουργικότητας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί μελέτες και έργα οδικών υποδομών, επιδιώκοντας τη διασύνδεση όλων των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας ακόμα και των πλέον απομακρυσμένων, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καλύπτοντας τις λειτουργικές και κυκλοφοριακές ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των Δυτικομακεδόνων.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα