Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης/ Μελέτες ωρίμανσης έργων επέκτασης/ αναβάθμισης των υποδομών σχολικής εκπαίδευσης»

Την Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων με τίτλο

«Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης/Μελέτες ωρίμανσης έργων επέκτασης/αναβάθμισης των υποδομών σχολικής εκπαίδευσης», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Κασαπίδης, σήμερα Παρασκευή 24/9/2021.

Ο προϋπολογισμός της Πρόσκλησης ανέρχεται στα 2.200.000,00€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Εκπαίδευσης (ΕΤΠΑ).

Η πρόσκληση αφορά στην εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση του έργου του Κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου Κοζάνης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει αναγάγει τη στήριξη όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε βασική της προτεραιότητα.

Η προσπάθεια αναπροσαρμογής του παραγωγικού μοντέλου και η ανάπτυξης της περιοχής μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από ένα σωστά δομημένο και απόλυτα συνδεδεμένο εκπαιδευτικό σύστημα με την αγορά εργασίας, από τις πρώτες κιόλας βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα