Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ενίσχυση της γέφυρας του Βενέτικου ποταμού

Σε διαδικασία υποβολής προσφορών το έργο «Αποκατάσταση Φέρουσας Ικανότητας και Ενίσχυσης της Γέφυρας του Ποταμού Βενέτικου επί της Ε.Ο.15 Γρεβενών -Τρικάλων»

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών, η Περιφερειακή Αρχή προχωρά στην ενίσχυση της γέφυρας του Βενέτικου ποταμού. Η βελτίωση της φέρουσας ικανότητας της γέφυρας είναι ένα έργο προϋπολογισμού 296.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) που θα χρηματοδοτηθεί μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, από πόρους του Πυλώνα ΙΙΙ του προγράμματος Δίκαιης Μετάβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αφιέρωμα στο «Εργοληπτικόν Βήμα»:  Συντήρηση και Ασφάλεια των Εθνικών Υποδομών – Η περίπτωση των γεφυρών του οδικού δικτύου

Πρόκειται για αποκατάσταση σημαντικών προβλημάτων επί της γέφυρας λόγω της καταπόνησης που έχει υποστεί από την λειτουργία της, εδώ και 60 χρόνια περίπου.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 08-12-23, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ.

Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής είναι η επισκευή και συντήρηση όλων των τεχνικών έργων και ιδιαίτερα των γεφυρών, στο εθνικό και επαρχιακό της δίκτυο, με στόχο την καλή λειτουργία τους και την οδική ασφάλεια των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Κανονισμός Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών: Άμεσες αξιολογήσεις για τις «βραδυφλεγεις βόμβες»

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα