Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 933.000,00€ από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο για την «Κατασκευή συνδετήριας οδού και διαμόρφωση κόμβου προσπέλασης χώρου νέων σφαγείων Βοΐου»

Εντάχθηκε οριστικά η χρηματοδότηση από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο 2012-2016 και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου προϋπολογισμού 933.000,00€.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή συνδετήριας οδού και κόμβου προσπέλασης των νέων σφαγείων Βοΐου με την Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων.

Η περιοχή παρέμβασης βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Καλονερίου, όπου έχει κατασκευασθεί το σφαγείο με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της ευρύτερης περιοχής του Βοΐου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο σφαγείο από τη στιγμή της κατασκευής του, εδώ και είκοσι χρόνια περίπου, δεν έχει λειτουργήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Η σύνδεση του χώρου των σφαγείων με την Ε.Ο. Κοζάνης Ιωαννίνων, ανοίγει δρόμους εμπορικούς για τους κατοίκους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ενισχύει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στη μεταποίηση, το εμπόριο και την τοπική γαστρονομία και εστίαση.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ΔΤ μπορείτε να βρείτε στο άρθρο που ακολουθεί:

Έργο διασύνδεσης των νέων σφαγείων Βοΐου με την Ε.Ο. Κοζάνης- Ιωαννίνων από τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα