Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Διακήρυξη του έργου «ΕΡΓΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥΝΤΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ»

Το παρόν έργο αφορά εργασίες άρσης επικινδυνότητας του Επαρχιακού δικτύου Πούντας Καλαβρύτων από καταπτώσεων βράχων και υπερκείμενων εδαφικών μαζών.

Σκοπός του έργου είναι η επαναφορά της λειτουργικότητας σε αρκετές θέσεις του δικτύου και η εξασφάλιση αισθήματος ασφάλειας των διερχόμενων και χρηστών της οδού στα σημεία που η επικινδυνότητα καθιστά δύσκολη την χρήση τμημάτων του δικτύου και δημιουργεί προβλήματα προσπελασιμότητας

Συνοπτικά, τα μέτρα αντιμετώπισης των ζημιών περιλαμβάνουν κυρίως την τοποθέτηση συστημάτων επιφανειακής προστασίας βροχοπτώσεων στην περιοχή της δημιουργίας τους, παρέχοντας υποστήριξη στην επιφάνεια του εδάφους εξασφαλίζοντας έτσι την σταθεροποίηση των επισφαλών όγκων.

Όλες οι εργασίες τοποθέτησης συστημάτων προστασίας βροχοπτώσεων θα εκτελεστούν για την κατασκευή φρακτών ανάσχεσης των βροχοπτώσεων για κυμαινόμενο ύψος 2μ και η τοποθέτηση ελεύθερου πλέγματος για την επένδυση των πρανών για μέσο ύψος 25μ.

Επιπλέον περιλαμβάνει εργασίες:

  • α) χωματουργικών, άρσης καταπτώσεων,
  • β) τεχνικών έργων για την κατασκευή μικρών τοιχείων, και
  • γ) συντήρησης παλαιών σιδηρών κατασκευών κλπ
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα