Παρούσα η Europa στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022»

Η Europa θα συμμετέχει στην κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022» η οποία διοργανώνεται από την « Ελληνική Ένωση Αλουμινίου» στα πλαίσια της έκθεσης «Οικοδομή» στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, στο περίπτερο Β2.

H εταιρεία θα παρουσιάσει όλα τα νέα συστήματά της, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa. Παράλληλα θα υπάρχει και το νέο έντυπο υλικό της εταιρείας που αφορά στα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση.

Το περίπτερο της Europa είναι ανοικτό στους επαγγελματίες του κλάδου (κατασκευαστές, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, επαγγελματίες αλουμίνιου κλπ). Για την Europa η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό για τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες Europa που οδηγούν την νέα εποχή στον κλάδο του αλουμινίου στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ. Για να επισκεφθείτε την έκθεση εγγραφείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα