Παρακαλώ Προσέξτε Ραγδαία και γραμμική αύξηση θνησιμότητας τους 2 τελευταίους μήνες, κατά περίπτωση / χώρα 4-7 φορές μεγαλύτερη του minimum που είχε επιτευχθεί.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-24.png

παρακαλώ … Προσέξτε Ραγδαία και γραμμική αύξηση θνησιμότητας τους 2 τελευταίους μήνες, κατά περίπτωση / χώρα 4-7 φορές μεγαλύτερη του minimum που είχε επιτευχθεί.

Παρατήρηση Γερμανίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας σε σύγκριση με USA, Ρωσία και Εμιράτα. Η αύξηση δεν δικαιολογείται ούτε από μεταβολές ηλικιακής δομής κρουσμάτων, ούτε από ανεπάρκεια υγειονομικών συστημάτων. Υπερεπαρκής διενέργεια τεστ, χωρίς να παρατηρείται μείωση των διενεργούμενων, ούτε αξιόλογη μεταβολή των ποσοστών θετικότητας. Η σύγκριση γίνεται μεταξύ των θανάτων της εκάστοτε εβδομάδας και των κρουσμάτων που διαγνώσθηκαν την αντίστοιχη εβδομάδα, την αμέσως προηγούμενη και την προ-προηγούμενη, για εξάλειψη / εξομάλυνση τυχόν τυχαίων αποκλίσεων, αλλά και πιθανής διαφοροποίησης χρονικής διάρκειας μεταξύ των διαγνώσεων και των επερχόμενων θανάτων και λόγω μεταβολών στις θεραπευτικές μεθόδους. Επίσης η χρονική απόσταση μεταξύ του τρέχοντος αθροίσματος των αποθεραπευθέντων συν τους θανάτους προς τα διαγνωσθέντα κρούσματα παραμένει σταθερή στις 12 ημέρες από τον Μάιο (Το άθροισμα Recovered+Deaths today ξεπερνά το 100% των διαγνώσεων προ 13 ημερών), κάτι που επιβεβαιώνει την μη μεταβολή των συσχετισμών στον τρόπο εκδήλωσης και κατάληξης. Το συμπέρασμα από όλα τα ανωτέρω είναι ότι η διαπιστούμενη αυξητική τάση δεν αναιρείται σε καμιά από τις συγκρίσεις. Το ποσοστό θνησιμότητας παραμένει χαμηλό (στα όρια του 1%) αν συνυπολογισθεί πιθανό dark figure έστω 3 (μη διαγνωσθέντα ασυμπτωματικά κρούσματα διπλάσια των διαγνωσθέντων/ πολύ χαμηλή παραδοχή σύμφωνα με τα διεθνή άρθρα). Η ποσοστιαία όμως συνεχής αυξητική και μη ανακοπτόμενη τάση επί 7-10 εβδομάδες προκαλεί εξαιρετική ανησυχία για την μελλοντική εξέλιξη θνησιμότητας. Η διαφοροποίηση θνησιμότητας μεταξύ Δυτικής Ευρώπης και USA, Ρωσίας και Εμιράτων αν συνυπολογισθούν και όλα τα ανωτέρω οδηγεί σε άκρως πιθανό συμπέρασμα εμφάνισης πολύ πιο θανατηφόρας μετάλλαξης στην Ευρώπη. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις μη διαχειρίσημων κρίσεων (σεισμοί, τσουνάμι κλπ) θεωρώ ότι εν γνώσει των αρχών/εξουσιών δεν γνωστοποιείται η πραγματική μεταβολή, αλλά απλά μιλούν για μετάλλαξη πολύ υψηλότερης μεταδοτικότητας.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα