Παραδόθηκαν στη Διοίκηση του ΣΕΦ τα νέα γήπεδα τένις

Παραδόθηκαν στη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για χρήση από τα αθλητικά σωματεία και τους πολίτες της περιοχής τα δύο γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου.

Τα δύο γήπεδα τένις αποτελούν τμήμα του έργου αναβάθμισης του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ, προϋπολογισμού 310.000,00 €, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Το έργο δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και περιλαμβάνει εκτός από τα γήπεδα τένις την εκτέλεση οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών και βλαβών σε δίκτυα ύδρευσης και φωτισμού  καθώς και την ανακατασκευή της παιδικής χαράς, η οποία αναμένεται να παραδοθεί για χρήση το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης  Πειραιά τόνισε:

«Ως Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά αλλά και ως πρώην αθλήτρια είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σήμερα παραδίδουμε στους πολίτες τα δύο νέα γήπεδα τένις στο ΣΕΦ, τα οποία έρχονται να καλύψουν ένα κενό για το συγκεκριμένο άθλημα στην ευρύτερη περιοχή και να εμπλουτίσουν τις δυνατότητες επιλογής άθλησης σε ένα χώρο που αποτελεί τοπόσημο και σημείο αναφοράς για τους πολίτες του Πειραιά και όχι μόνο. Είμαι βέβαιη ότι αθλητές και επισκέπτες θα αγκαλιάσουν τα νέα γήπεδα και θα συνδράμουν τις προσπάθειες της διοίκησης του ΣΕΦ για τη συνολική βελτίωση της εικόνας των εγκαταστάσεων, κάτι που είναι ήδη ορατό και το αναγνωρίζουν και το απολαμβάνουν καθημερινά οι επισκέπτες».

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα