Π.Ε. Ρεθύμνου: Σύμβαση μελέτης για την ασφάλεια οδικού δικτύου

Την σύμβαση μελέτης με προϋπολογισμό 599.965 χιλ. ευρώ για την «Αντιμετώπιση βραχοπτώσεων και κατολισθήσεων σε τμήματα των επαρχιακών οδών « Ρέθυμνο – Σπήλι – Αγία Γαλήνη», « Ρέθυμνο – Φουρφουράς – Λοχριά -Όρια Π.Ε.», «Ασσώματος – ΙΜ Πρέβελη», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, η διευθύντρια τεχνικών έργων Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη και ο εκπρόσωπος του μελετητικού γραφείου Χαράλαμπος Γκούβας.

Στα πλαίσια της μελέτης θα πραγματοποιηθούν γεωτρητικές εργασίες σε θέσεις κατολισθήσεων και βραχοπτώσεων καθώς και γεωτεχνικές μελέτες αντιμετώπισης των παραπάνω φαινομένων. Σκοπός της μελέτης είναι η  αντιμετώπιση των γεωλογικών φαινομένων, και η αύξηση της ασφάλειας στην χρήση του επαρχιακού οδικού δικτύου για οδηγούς και οχήματα.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα