Π.Ε. Λασιθίου: Συμβάσεις προϋπολογισμού 568.689 ευρώ

Δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 568.689 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, του Προέδρου του αναπτυξιακού οργανισμού τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» Κώστα Φασουλάκη και του διευθυντή του οργανισμού Θανάση Κύρκου.

Η πρώτη σύμβαση αφορά την επικαιροποίηση της μελέτης της παράκαμψης Ελούντας προϋπολογισμού 368.689 ευρώ από την «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» και η δεύτερη σύμβαση προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αφορά στη τεχνική και διοικητική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης επίσης από την «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.».

Ο αναπτυξιακός οργανισμός θα στηρίξει την Π.Ε. Λασιθίου σε ένα ευρύ φάσμα ενεργειών τόσο σε επίπεδο εξ’ αρχής υλοποίησης αντικειμένων όσο και σε επίπεδο διεκπεραίωσης υπαρχουσών δράσεων σε σχέση με τα έργα που αναφέρονται τόσο στο τεχνικό πρόγραμμα όσο και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Αναφορικά με την επικαιροποίηση της μελέτης της παράκαμψης Ελούντας η «Δαίδαλος Α.E.» αναλαμβάνει να εκπονήσει τις παρακάτω μελέτες:

-Επικαιροποίηση μελέτης οδοποιίας

-Τοπογραφική αποτύπωση

-Υδραυλική μελέτη

-Στατικές μελέτες Τεχνικών Έργων

-Γεωτεχνικές μελέτες και έρευνες για την έδραση των Τεχνικών Έργων.

-Γεωλογική μελέτη

-Η/Μ μελέτη φωτισμού των κόμβων.

-Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

-Σύνταξη μελετών ΣΑΥ και ΦΑΥ.

-Σύνταξη τευχών δημοπράτησης.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα