Π.Ε. Λάρισας: 1.000 νέες πινακίδες οδικής σήμανσης στο οδικό δίκτυο

Στην αντικατάσταση των πινακίδων σήμανσης που έχουν καταστραφεί ή  κλαπεί στο σύνολο του οδικού δικτύου  της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, για την  αντικατάσταση αλλά και την ενίσχυση της  οδικής σήμανσης, με περίπου 1.000 νέες πινακίδες.

«Πρόκειται» είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας «για ένα έργο ουσίας,  που αποκαθιστά την  ασφάλεια στις μετακινήσεις των ανθρώπων αλλά και την ασφάλεια στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Το τελευταίο διάστημα  είχαμε επισημάνει ότι συντελείται ένα «οδικό έγκλημα» με  εκτεταμένες καταστροφές και κλοπές πινακίδων σε πολλά σημεία του δικτύου αρμοδιότητας μας, στην Π.Ε. Λάρισας. Καταγράψαμε όλα τα σημεία και ερχόμαστε με το νέο έργο που υπογράψαμε σήμερα να αντικαταστήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε την οδική σήμανση  με νέες πινακίδες  πληροφοριακές, επικίνδυνων θέσεων και ρυθμιστικές. Απευθύνω έκκληση να  σταματήσουν οι δολιοφθορές που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια» πρόσθεσε.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα