Π.Ε. Χανίων: Συμβάσεις 3,55 εκ. ευρώ για αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Συμβάσεις 3,55 εκ. ευρώ για αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, οι οποίες προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019 υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Επίσης από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη κατά την παρουσία του στη Π.Ε. Χανίων υπεγράφησαν δυο ακόμα συμβάσεις νέων έργων που αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, οι οποίες προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των συμβάσεων αυτών ανέρχεται στα 3,55 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ Περιφέρειας Κρήτης και αφορούν:

  • -Εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων στην περιοχή Άνω Σφηνάρι του Δήμου Κισάμου. Το έργο θα εκτελεστεί υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων και ο προϋπολογισμός του είναι 2.550.000 ευρώ.
  • -Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδικό τμήμα Φουρνές – Μεσκλά – Θέρισο – Δρακώνα – Γερολάκκος – Κατωχώρι – Μαλάξα – Χανιά και συνδεόμενοι δρόμοι. Το  έργο θα εκτελεστεί υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων και ο προϋπολογισμός του είναι 1.000.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα