ΟΣΕΤΕΕ: Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα του Περιβάλλοντος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η πρώτη φάση υποβολής των αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα του Περιβάλλοντος»

Περισσότεροι από 1.650 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, απ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν σε εξειδικευμένα αντικείμενα, υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα, την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει ως δικαιούχος η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον τομέα του Περιβάλλοντος», ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, ύστερα από την σχετική πρόσκληση της Ομοσπονδίας.

Οι αιτήσεις βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης και σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.osetee.gr.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι ωφελούμενοι, έχουν το δικαίωμα υποβολής  αντίρρησης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων. Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται με email στο 024@osetee.gr.

Τα αντικείμενα κατάρτισης των προγραμμάτων που αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του έτους είναι:

  • Τήρηση Περιβαλλοντικών Όρων σε Έργα και Δραστηριότητες.
  • Σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης Στερεών και Υγρών Αποβλήτων.

Κάθε πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 80 ωρών και θα οδηγήσει στην πιστοποίηση των γνώσεων/ικανοτήτων των συμμετεχόντων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΣΕΤΕΕ

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα