ΟΣΕΤΕΕ: Ηλεκτρονική ημερίδα με θέμα ”Επαγγελματικός Καρκίνος”

H ΟΣΕΤΕΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου επιχειρεί να φωτίσει το ζήτημα  των επαγγελματικών παθήσεων, οι οποίες δεν καταγράφονται στη χώρα μας.

Σύμφωνα με δημοσιευμένες έρευνες, υπολογίζεται ότι 3.000 εργαζόμενοι χάνουν τη ζωή τους στην Ελλάδα, από παθήσεις που συνδέονται με το επαγγελματικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 18.00 μ.μ. το απόγευμα ηλεκτρονική ημερίδα με θέμα ”Επαγγελματικός Καρκίνος”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

17.45-18.00    Είσοδος Συμμετεχόντων στη πλατφόρμα ZOOM

18.00- 18.05   Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ και Επιτροπής ”VISION ZERO” της Commission

18.05- 18.25   Θεόδωρος Κ. Κωνσταντινίδης, Ειδικός Ιατρός Εργασίας και Περιβάλλοντος,  Καθηγητής Ιατρικής ΔΠΘ, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας ΔΠΘ ‘Δημονοσολογικές εκφάνσεις του καρκίνου ανά την υφήλιο και επάγγελμα”

18.25- 18.45    Ντέμη Θεοδωρή, Ανώτερη Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων ΟΚΕ Ολλανδίας. ”Ευρωπαϊκό πλαίσιο, έρευνες και εργαλεία για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων χημικών και καρκινογόνων παραγόντων”

18.45- 19.00    Συζήτηση

19.00  Λήξη Εκδήλωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@osetee.gr έως σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 16.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα