Ο κλάδος των κατασκευών δίνει ραντεβού στο Costa Navarino

Ένα πρωτοποριακό Event στην Ελλάδα, συγκεντρώνει το κλάδο των Κατασκευών στο Building and Construction Summit @ Costa Navarino.

Τι είναι το Building and Construction Summit @ Costa Navarino

 Είναι μια μοναδική διήμερη εκδήλωση εστιασμένων επιχειρηματικών συναντήσεων και δικτύωσης, για ανώτερα στελέχη και επαγγελματίες κατασκευών, επαγγελματίες ανάπτυξης ακινήτων και συμβάσεων, με καινοτόμους και ανταγωνιστικούς προμηθευτές στον κλάδο.

 Είναι προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κλάδου όπως καμία άλλη εκδήλωση στην Ελλάδα: σε 2 ημέρες πραγματοποιούνται συναντήσεις ενός μήνα, προσφέροντας μια πρώτης τάξεως απόδοση επένδυσης, όπου κορυφαίοι buyers & decision makers, C-level επαγγελματίες και στελέχη των κατασκευών, συναντούνται με προμηθευτές προϊόντων, τεχνολογίας και υπηρεσιών του κατασκευαστικού κλάδου.

 Συμμετέχουν κατόπιν πρόσκλησης από τον διοργανωτή, Senior Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί, Μηχανολόγοι και άλλοι Μηχανικοί στο τομέα του κτιρίου, Διευθυντές Κατασκευών, Development Director/Manager, Head of Residential Construction / Pre-Construction, Hotel|Residential|Office|CRE Site Manager, Project Managers καθώς και Υπεύθυνοι Συμβάσεων & Προμηθειών, CDO, CIO, Senior Buyers, Property Development experts, εταιρειών του κατασκευαστικού κλάδου και της οικοδόμησης.

 Eνώ τα στελέχη των εταιρειών προμηθευτών του χώρου, έχουν τη δυνατότητα, μέσω της συμμετοχής τους, να πραγματοποιήσουν αποκλειστικές one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις και να αλληλεπιδράσουν με τους Συμμετέχοντες των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν στον Κατασκευαστικό κλάδο.

 Το πρόγραμμα για όλους τους παραβρισκόμενους, περιέχει σημαντικές keynote ομιλίες και διαδραστικά πάνελ συζήτησης, ανταλλάσσοντας απόψεις, εμπειρίες και καινοτόμες πρακτικές, ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες δικτύωσης και σφυρηλάτησης σχέσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, στο premium
περιβάλλον του Costa Navarino.

 Αποτελώντας ένα σημείο συγκέντρωσης και αλληλεπίδρασης των decision makers των Κατασκευών και της Οικοδόμησης στην Ελλάδα, το Building and Construction Summit @ Costa Navarino φιλοδοξεί να καταστεί ένα Hub, που θα διαμορφώσει τον ετήσιο προγραμματισμό αγορών και προμηθειών των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις λύσεις αλλά και τις ζυμώσεις των εξελίξεων του κατασκευαστικού κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Building and Construction summit @ Costa Navarino

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα