Νέος τομέας Πολιτικής Προστασίας από την Idator

Η Idator ανακοινώνει την εισαγωγή της στον τομέα Πολιτικής Προστασίας και αντιμετώπισης φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, συνεχίζοντας με προσήλωση την ανάπτυξή της, σε αγορές που αφορούν το νερό και το περιβάλλον.

Εδώ και πολλά χρόνια η Idator υποστηρίζει την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο δύσκολο έργο τους, παρέχοντάς τους σχετικό εξοπλισμό. Η απόφαση της εταιρείας να δημιουργήσει έναν νέο τομέα αποκλειστικά με το αντικείμενο αυτό, ενισχύθηκε από την αύξηση της περιοδικότητας της εμφάνισης ειδικών συνθηκών που πλέον απαιτούν πιο σύνθετη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση.

Καθώς η εταιρεία ενισχύει τις ενέργειές της για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διάθεσης περισσότερων προϊόντων που συμβάλλουν στην ενεργειακή εξοικονόμηση και την επαναχρησιμοποίηση του νερού, προσθέτει παράλληλα εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις προστασίας που θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο δημόσιων φορέων όσο και ιδιωτικών οργανισμών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γεώργιος Ευστρατιάδης δήλωσε: «Η Idator προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που αναδεικνύει το όραμά μας για συνεχή εξέλιξη, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και του νερού. Οι ειδικές συνθήκες της εποχής, μας επιτάσσουν να δραστηριοποιηθούμε δυναμικά σε αγορές που βρίσκονται στο προσκήνιο και να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις προκλήσεις τις κλιματικής αλλαγής.»

Ενδεικτικά προϊόντα του χαρτοφυλακίου πολιτικής προστασίας της Idator:

  • · Φορητά αντιπλημμυρικά φράγματα ταχείας ανάπτυξης
  • · Υδατοφράχτες περιορισμού διαρροών καυσίμων και χημικών παραγόντων
  • · Συστήματα πυρόσβεσης με δημιουργία νέφους νερού
  • · Φορητά συστήματα φωτισμού
  • · Συσσωρευτές ιόντων λιθίου μεγάλης ισχύος
  • · Ανιχνευτές ραδιενέργειας
  • · Κουβέρτες πυροπροστασίας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα
  • · Ερπυστριοφόρα μηχανήματα έργου.

Υπεύθυνος του νέου τομέα Πολιτικής Προστασίας είναι ο κ. Παπάρας Ιωάννης, Αντιπλοίαρχος (Μ) εα.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα