Νέος Knowledge Manager για την IDATOR

Η IDATOR συνεχίζει δυναμικά την εμπορική της ανάπτυξή και την στελέχωσή της με καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς με στόχο την βέλτιστη υποστήριξη των πελατών της.

Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζει τον κο. Ξενοφών Δαμιανό, BEng Electrical Engineer, M.Sc. Building Services Engineering, ο οποίος με εμπειρία 14 ετών στον χώρο των αντλιών και αυτοματισμών, αναλαμβάνει τη θέση του Knowledge Manager, με στόχο την οργάνωση και μεταφορά της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας της εταιρίας και των brand που εκπροσωπεί, στους συνεργάτες της σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Η εταιρεία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος πάροχος λύσεων γύρω απο το νερό και τα λύματα σε διάφορους τομείς εφαρμογής Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Εκπροσωπεί περισσότερα από 20 brand μεταξύ των οποίων τα brand Lowara, Flygt, Wedeco, Sanitaire της Xylem και το μεγαλύτερο brand λύσεων υδρομέτρησης Itron. Παράλληλα διαθέτει δυο παραγωγικές μονάδες πυροσβαστικών-πιεστικών συγκροτημάτων και ηλεκτρικών πινάκων καθώς και τρία εξειδικευμένα service αντλιών καθαρού νερού και λυμάτων.

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα